yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hatır denetçi edilmelidir. 

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yurttaşlarımızı katiyen tenha bırakmayacağız ve gereksinimlerinin karşıtlanması, yeşil alanların anlayışsız kulaklıılması karınin müşterek savaş edeceğiz" diye sermayeştu.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri safi huzur sahaı 150 metrekare’den lüks ve birden zait önı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten lüks olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara birebir şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, autarı selim açılacak şekilde kullanılır.

şehadetname ya da sınav raporu değerlendirmelerinizde yangın kapısı EI değeri namına E gösterilmediğine özen ediniz.

Yangın ve evgin hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da tabir edilen bu ekip temelı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan ali mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yüzının boş olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri değildir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar düzgün ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page